Over de rijschool

Rijles nemen bij autorijschool Wim Groothuis betekent dat je individueel begeleid wordt op een manier die helemaal bij jou past. Iedereen is immers anders, en iedere leerling wil op die manier les krijgen die aansluit bij zijn of haar eigen kwaliteiten en wensen.

In de eerste les leer je de auto en de instructeur kennen. Vervolgens maak je samen een plan waarin staat hoe je je rijbewijs gaat halen.

Je bepaalt zelf hoe vaak per week je les neemt, Op die manier heb je zelf de planning in de hand. Wil je meerdere uren per week lessen, meld je dan tijdig aan!

We rijden in een comfortabele Volkswagen Golf, een perfecte auto voor een optimale controle van het voertuig met een uitstekend zicht rondom. Stoel en stuur kunnen aangepast worden op wensen van de leerling, waardoor je zult merken dat je het rijden en de bijzondere verrichtingen sneller onder de knie krijgt. Uiteraard is de auto van alle gemakken voorzien. Je zit nooit met een medeleerling in de auto, dus je lest ook een vol lesuur!!!

Je hebt zelf de keuze om de theorie met zelfstudie te doen of theorieavonden te bezoeken. Als je de theorieavonden bezoekt is de slagingskans aanzienlijk groter. Er wordt gewerkt met Cd-rom, DVD, en PowerPoint. Op deze manier is het halen van je theoriecertificaat niet alleen plezierig, maar ook succesvol!

 

De theorie is elke maandagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur. De theorie wordt gegeven in Café “De Zaak” in de Dijkstraat te Lichtenvoorde.

Maak dus een afspraak met autorijschool Wim Groothuis en bepaal zelf hoe snel je je rijbewijs op zak hebt!

Scroll to top