Reviews

 

Top Rijschool

5,0 rating
19 april 2021

Erg fijne rij-instructeur, een rustige kerel met humor die alles goed uitlegt! Ook de theorie avonden zijn erg nuttig geweest. Een aanrader dus!

Tom

Erg tevreden , in 1 x geslaagd

5,0 rating
15 april 2021

Ik ben via via terecht gekomen bij Wim door enthousiaste verhalen. Dit is ook waargemaakt. De theorie en praktijk lessen zijn leerzaam maar ook leuk! Ik heb erg veel geleerd door de juiste aanwijzingen en het geduld dat Wim heeft. En zo dus ook in 1 x mijn rijbewijs op zak. Erg tevreden dat Ik voor Wim als rij-instructeur ben gegaan. Ik ben erg enthousiast en raad Wim zeker als rijschool aan!

Tess Hummelink

Top rijschool

5,0 rating
8 april 2021

Via positieve reacties van anderen terecht gekomen bij Wim. Geeft erg leerzame theorielessen, die enorm hebben geholpen bij het halen van mijn theorie. Daarnaast kan hij ook goed uitleggen tijdens de rijlessen en zorgt hij voor luchtigheid met zijn humor. Helemaal top!

Luuk

Top instructeur

5,0 rating
31 maart 2021

erg fijne rijschool, gezellige en leerzame lessen gehad en in een keer geslaagd!

kalle Wijgergangs

Top rijschool

5,0 rating
29 maart 2021

Leerzame en zeer gezellige rijlessen. Ook bij de theorie avond is de uitleg duidelijk en leerzaam. Zeker een aanrader!

Jord

Geslaagd

5,0 rating
29 maart 2021

Zeer fijne rijschool in 1x geslaagd en wim is een super fijne instructeur.

Stijn

Super rijschool, echt een aanrader !

5,0 rating
26 maart 2021

1e keer geslaagd,
Wim Groothuis is een rustige/gezellige rij instructeur met een fijne manier van uitleggen, ben zeer tevreden nogmaals echt een aanrader !

Mick Stronk

Geslaagd!!

5,0 rating
22 maart 2021

Ben geslaagd in 1 keer, echt een aanrader!
De lessen waar duidelijk en ook nog een gezellig wat wil je nog meer, je krijgt alles te weten wat je weten moet en je word super voorbereid op de examens!!

Joep van der ven

Top rijschool

5,0 rating
9 december 2020

Super fijne en rustige rij instructeur. De lessen waren erg leerzaam en duidelijk. Hij heeft mij goed voorbereid op de tussentijdse toets en het examen. Zeker weten aan te raden!!

Mirte van Harxen

photo assignment hodledarindBtjhernef

1,0 rating
9 december 2020

writing a research paper conclusion who to write essay argumentative persuasive

KwgdDert

Aanrader

5,0 rating
4 december 2020

Hele fijne rijschool, goede uitleg en fijne lessen gehad. Zeker een aanrader!

Anouk

Geslaagd!

5,0 rating
2 december 2020

Een hele fijne rij-instructeur! Hele goede en duidelijke uitleg, en fijn om mee te rijden, een echte aanrader!

Emma

Top rij instructeur

5,0 rating
26 november 2020

Wim is een goede rij instructeur legt je alles goed en duidelijk uit. heeft mij goed voorbereid voor het examen.

Wout oolthuis

Top rijschool

5,0 rating
26 november 2020

Fijne rij-instructeur. Leuke leerzame lessen.
Je gaat met vertrouwen het examen in. Theorie avond is ook zeer leerzaam!

Stan oolthuis

Goede voorbereiding voor het examen

5,0 rating
25 november 2020

Naast de leuke gesprekjes in de auto over van alles en nogwat heeft hij mij geholpen om mijn rijbewijs te behalen. Uitleg was duidelijk en hij probeerde een zo goed mogenlijke voorbereiding te geven zodat ik gerust en met zo min mogelijk stress mijn praktijk heb gehaald in de eerste keer. Topp

Lesley Sikkink

Sterren

5,0 rating
19 november 2020

Had een fout gemaakt bij het aantal sterren. Het moesten er 5 zijn.

Britt

Goede Rijschool

3,0 rating
19 november 2020

Wim is een gezellige instructeur. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Dit doet hij met veel geduld.
Zeker aan te raden!

Britt

In een keer geslaagd

5,0 rating
10 november 2020

Ik heb hele fijne rijlessen bij Wim gehad. Het is een leuke en gezellige man die wel een beetje van klooien houd op een leuke manier. Zeker aan te raden.

Wessel

Fijne rijinstructeur

5,0 rating
30 oktober 2020

Veel geleerd en altijd gezellige rijlessen. Met veel geduld en humor heeft hij er voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Goeie aanrader!

Roos Lefering

Wim

5,0 rating
16 oktober 2020

Hele fijne rijschool. Wim is een super gezellige instructeur. Zeker een aanrader!

Sophie Reinerink

Goede rijschool

5,0 rating
15 oktober 2020

Fijne manier van lessen met goede en duidelijke instructies!

Anouk

Goed

5,0 rating
2 oktober 2020

Heeft goed geholpen bij het halen van mij examen met veel ouwehoeren en plezier

Tim strengers

Goede rijschool

5,0 rating
2 oktober 2020

Fijne lessen gehad en alles werd duidelijk uitgelegd.

Derk

goede rijschool

5,0 rating
22 september 2020

fijne lessen gehad en de instructeur geeft goede en duidelijke instructie.
EEN ZEKKERE AANRADER

Bjorn ten Have

Fijne rijschool. Helemaal top

5,0 rating
9 september 2020

Fijne professionele rijschool. Ik ben zojuist geslaagd voor mijn rijexamen en ben hiervoor goed voorbereid door Wim. Alles was duidelijk en logisch vanaf de eerste les.

Leon H

Top rijschool

5,0 rating
23 augustus 2020

Echt een top rijschool. Ik heb met Wim alles zo snel mogelijk proberen te halen en hij heeft me goed geholpen. Hij legde alles altijd goed en duidelijk uit en zorgde ervoor dat ik met veel vertrouwen het examen in ging. Hij is echt een aanrader.

Max

Helemaal toppie

5,0 rating
19 augustus 2020

Een rijschool die ik zeker zou aanraden! Wim zegt duidelijk wat beter kan en draait er niet omheen, tegelijkertijd maakt hij de lessen heel leuk. Met Wims hulp heb je hoe dan ook snel je rijbewijs.

Pleun

Goede rijschool

5,0 rating
4 augustus 2020

Wim is een goede rij-instructeur. Hij helpt je goed waar nodig, geeft duidelijke uitleg overal over. En zorgt ervoor dat je met vertrouwen het examen in gaat. Mijn rijbewijs in één keer gehaald. Zou Wim bij iedereen aanraden.

Ties

Fijne ervaring

5,0 rating
7 juli 2020

Wim is een super aardige kerel die de tijd neemt om het duidelijk uit te leggen. Zowel de theorielessen als de praktijklessen waren erg leerzaam waardoor ik nu het rijbewijs op zak heb. Echt een fijne rijschool en zeker aan te raden!

Idde

Leerzame rijschool

4,0 rating
7 juli 2020

Zeer fijne rijschool en erg leerzaam. Hele goede rij-instructeur. Ook veel mensen om me heen gehoord die deze rijschool aanraden. Hierdoor ben ik bij Wim beland en ben heel erg blij dat ik hier snel en veilig mijn rijbewijs heb kunnen halen!

Eva

Super ervaring!

5,0 rating
7 juli 2020

Super rijschool! Samen met Wim heb ik geprobeerd om het rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Mede dankzij de theorie lessen op de maandag en het rijden zelf heb ik gelukkig beide in 1 keer gehaald. Een super rijschool en echt een aanrader dus!

Douwe
Schuiven naar boven